divendres, 20 de març del 2009

Protegim l'Horta


L'Horta de Lleida és un espai natural emblemàtic de la ciutat. Poques ciutats de la mida de Lleida gaudeixen d'un cinturó verd similar a la nostra Horta, i per això, és un patrimoni a preservar. La futura construcció de la variant sud de Lleida posa en perill aquest espai singular i la Plataforma Protegim l'Horta va néixer el 2005 per plantejar alternatives, com un traçat diferent o bé alliberar el peatge de l'A-2 per tal que la ciutat tingui una nova circumval·lació. Per això, el proper diumenge 5 d'abril la Plataforma ha convocat una caminada popular per l'Horta i a la qual us animem a participar per reclamar a la Paeria un traçat de la variant sud que no afecti l'Horta més que el necessari. La caminada començarà al Xoperal del Tòfol, a la partida de Rufea, i recorrerà una part de l'Horta. Més info a www.hortalleida.com

1 comentari:

castells de lleida ha dit...

Hola,
Quan alguna vegada algú, que hi entén del tema, t'ensenya a observar els ocells que ens envolten i sobretot t'ensenya a utilitzar bé els prismàtics, se't obre un nou món. No ens haguéssim imaginat mai que tan a prop havia tantes espècies diferents. Us recomanem que el proper dia 4 d'octubre ens vingueu a visitar a Montsonís, prop d'Artesa de Segre a Lleida, us enviem la nostre pàgina web:
web:http://www.castellsdelleida.com/index.php?module=pnactivitats&nav=activitat&pid=330. Sobretot, no oblideo els prismàtics!!!!

Salutacions,

Castells de Lleida